Саботни промоции во Club RIVER и супер забава со The JOKERS&Dj FEVERR!

Викенд Б промоции во Club RIVER:

Коњак, Водка, Џин и Рум од 1 литар со по 3 води = 1000 ден.

За викенд забавата се задолжени:

Петок: The JOKERS

Сабота: DJ FEVERR

Бидете со #ClubRIVER, најдобриот ноќен клуб во Истокот

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*