DJ 5ROVSKI&Ivan&Angel овој викенд во SKY Cafe!

Не пропуштајте уште една журка со DJ 5ROVSKI и незаменливите Ivan&Angel, овој викенд, 22 и 23 февруари во најомиленото кафуле на младите во Делчево, SKY Cafe!

Како и секогаш екстра изненадувања за секој посетител!

Бидете таму, SKY Cafe, DJ 5ROVSKI, Ivan&Angel, петок и сабота, 22:00!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*