Изгубено е маче во населба Милково Брдо!

Изгубено е женско маче во населба Милково Брдо. Сопственикот ги замолува лицата кои ќе го забележат да го пријават во коментар на објавата или да не контактираат во инбокс.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*