Започнуваат мартовските забави со DJ 5ROVSKI и VIKTOR JUNIOR во Club RIVER!

Овој викенд започнуваат мартовските забави во Club RIVER!

Петок, 1 март 2019 –  Супер Забава со Dj 5ROVSKI!

Сабота, 2 март 2019 – VIKTOR JUNIOR Party!

Петок, гратис мартинка за првите 100 посетители!

Не пропуштајте !!! И овој викенд најдобрата забава е во Club RIVER!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*