Саботна забава со Dj Mike Rose во SKY Cafe!

Оваа сабота Sky Cafe ве поканува на првата супер журка во месец Март!

За незаборавна журка ќе се погрижи Dj Mike Rose!!!

Не пропуштајте и бидете дел од уште една одлична забава со многу изненадувања!

Сабота, 2 март 2019 – Dj Mike Rose&SKY Cafe!

Старт 22:00 часот! Бидете таму!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*