Секој петок „LADIES NIGHT“ во AMBASSADOR Casino – Делчево

Секој петок „LADIES NIGHT“ во AMBASSADOR Casino – Делчево!

-Бонуси на секој час!
-Коктели!
-Шведска маса!
-Промо тикет за секоја дама!

AMBASSADOR Casino Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*