No End Band вечерва во SKY Cafe!

И вечерва бидете на добро познатата локација, затоа што следува луда и незборавна забава!

Каде?!! Се разбира во вашето омилено SKY Cafe!

Супер звук и многу изненадувања заедно со No End Band&SKY Cafe!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*