Dj Dzoksi вечерва во Club RIVER!

Уште еден сабота исполнета со многу возбудувања во Club RIVER!

Сабота: Retro Disco Party заедно со DJ DZOKSI!

И сето тоа надополнето со Јегер забава со хостеси и многу други награди!!!

Не пропуштајте!!! Вашата вечерашна дестинација за забава нека биде Club RIVER!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*