Фото: Генерацијата матуранти 2019!

Уште една генерација матуранти од Делчево, наскоро ќе му стави крај на едно значајно поглавје во нивните животи. Пред тоа да се случи следува период на овековечување на овој период со заеднички фотографии со своите сокласници.

Поголем дел од матурантите на социјалните мрежи веќе ги споделија своите фотографии, а еве како изгледа комплетниот албум!

Posted by Foto COBI – Фото ЦОБИ on Wednesday, March 20, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*