Видео: Дечињата од „Весели цветови“ и кажаа добредојде на пролетта!

На најубав можен начин дечињата од  детската градинка „Весели Цветови“ денес го пречекаа доаѓањето на пролетта. Прекрасните видео моменти погледнете ги во продолжение!

Дечињата од ОЈУДГ „Весели Цветови“ и кажаа добредојде на Пролетта!

Дечињата од ОЈУДГ „Весели Цветови“ и кажаа добредојде на Пролетта!

Posted by delcevo365.mk on Thursday, March 21, 2019

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*