Како да се спречи брзото возење мопеди и мотори во Делчево?!!!

Во салата на мултифункционалниот центар во Делчево во рамки на работата на Советодавната граѓанска група се разговара за важни проблеми од неколку области, меѓу кои и за појавата на брзо возење мотори и мопеди во централното градско подрачје во Делчево.

Освен ова на дневен ред Советодавната граѓанска група ја има и точката околу вандализмот на објекти и врз јавни површини кој во последно време е се почеста појава во Делчево.

Еве дел од расправата во однос на проблемот со брзото возење мотори и мопеди.

Дел од дискусијата во рамки на Советодавната граѓанска група

Posted by delcevo365.mk on Friday, March 22, 2019

Освен ова се дискутираше и за зајакнување на соработката помеѓу Здравствен дом Гоце Делчево, Центарот за сцоијални работи, Полициското одделение од општа надлежност Делчево како и јавното обвинителство. Еве дел од таа дискусија.

Одржана нова средба на Советодавната граѓанска група

Одржана нова средба на Советодавната граѓанска група

Posted by delcevo365.mk on Friday, March 22, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*