Се чистеше пешачката патека од стар Монопол до село Ѕвегор

Денес се спроведе акција за чистење на просторот околу пешачката патека на потегот од Стар Монопол до село Ѕвегор.

Акцијата ја реализираше екипа на Јавното претпријатие за комунална дејност ,,Брегалница”, како дел од пролетните акции за разубавување на јавните површини во градот.

Претходно се чистеа диви депонии на неколку локации во централното градско подрачје.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*