Над 100 средношколци во Делчево се натпреваруваат за најдобра бизнис концепт идеја

Во Делчево започна третиот иновативен камп, натпревар за средношколци во кој над 100 ученици од неколку средни училишта во државата ќе бидат дел од натпреварот … Continue reading Над 100 средношколци во Делчево се натпреваруваат за најдобра бизнис концепт идеја