Во пресрет на Денот на шегата

Утре е Први Април – Ден на шегата. Секоја година со низа активности овој датум се одбележува во градинките и училиштата во Делчево. Во очекување на сите оние првоаприлски маски кои ќе може да ги видиме, се потсетуваме во кои супер јунаци дечињата се маскираа во текот на изминатите години.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*