Видео: Прес на ОО на СДСМ Делчево

По повод почетокот на кампањата за претстојните Претседателски избори денес прес конференција одржа Општинската организација на СДСМ Делчево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*