Учениците од ООУ „Св.Климент Охридски“ со своја точка на маскенбалот во Пробиштип

Во рамки на денешното одбележување на 1 Април – Ден на шегата и 10 јубилејно издание на „Пробиштипски маскенбал“ учениците од деветолетката „Св.Климент Охридски“ од Делчево со своја маска дадоа свој допринос во одржувањето на оваа реномирана манифестација. Маската која носи наслов „Пат околу светот за 5 минути“ беше меѓу најекспонираните на овој детски фестивал.

Низ неколку фотографии ви доловуваме дел од атмосферата на овој реномиран фестивал

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*