Оваа сабота “The Chicks” во новата локација на SKY Cafe

Оваа сабота, свечено отворање на новата локација на SKY Cafe, заедно со The Chicks !

Супер забава и многу изненадувања, оваа сабота, 6 април 2019 заедно со The Chicks на новата локација на SKY Cafe.

Не пропуштајте!!!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*