Фото: Изработка на велигденски креации во Дневниот центар во Делчево

Вредните раце на децата од Дневен центар Делчево денес изработуваа Велигденски корпи за јајца како и други креации за Велигден. За изработка на корпите се користат разни материјали, природни бои и се разбира малку имагинација. Фотографиите покажуваат дека на децата од Дневниот центар изработката на Велигденските корпи им оди доста добро.

Секоја чест и за децата и за нивните ментори!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*