Фото: Учениците од гимназијата Полјане пристигнаа во Делчево

Откако во месец јануари група средношколци од Делчево ја реализираа 8 дневната посета на гимназијата „Полјане“ во Љубљана, во наредните 7 дена ќе се реализира возвратната посета при што учениците од Словенија ќе бидат гости во Делчево. Агендата започнува од утре кога ќе се реализира прием во кабинетот на делчевскиот градоначалник, а за сите останати информации за тоа кои се активности се предвидени ќе бидете благовремено информирани.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*