Видео: Пратеникот и портпарол на СДСМ на средба со младите од Пехчево

Пратеникот и портпарол на СДСМ, Костадин Костадиновски денес имаше средба со младите од Пехчево.

Еве ја неговата изјава од одржаната прес конференција во Пехчево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*