Викенд забава со Dj 5rovski&Dj K 105 во Club RIVER

Продолжуваат полноќните викенд забави во Club RIVER.

Петок, 12 април 2019 – Забава со Dj 5rovski

Сабота, 13 април 2019 – Забава со Dj K 105

Не пропуштајте ги најдобрите полноќни забави во Club RIVER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*