Skandal Sastaf& Sky Cafe – Grand opening

Вечерва супер забава во новиот објект на SKY Cafe заедно со ▶▶▶Skandal Sastaf◀◀◀

Супер забава и многу изненадувања вечерва, 12 април 2019, заедно со SKY Cafe&Skandal Sastaf

Во сабота забавата продолжува со ⏩⏩⏩Toni Andreev⏪⏪⏪!

SKY Cafe Делчево – Вашето омилено место за забава👏👏👏

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*