Видео: Волонтерите на Црвен крст Делчево во акција

Волонтерите од Црвен крст Делчево организираа нов хуманитарен настан, а во главна улога беа ученици од деветолетката „Ванчо Прке“. Во следното видео погледнете со што се претставија пред преполната сала во која родителите платија карта, а средствата ќе бидат донирани за хуманитарни цели.

Младите од Црвен крст во акција

Младите од Црвен крст во акција

Posted by delcevo365.mk on Sunday, April 14, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*