Видео: Изложба на олдтајмери Делчево 2019

Сето она што се случуваше на овогодишната 4 изложба на олдтајмери може да го видите во четирите видеа подолу каде покрај изјавите од организаторот и учесниците може да го погледнете и дефилето како и доделувањето на наградите.

Се надеваме дека ќе уживате во сето она што го понуди 4 издание на Ретро кар шоуто во Делчево кое го организираше здружението “Кралеви на патиштата“.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*