Видео: Сите ракометни натпревари кои овој викенд се играа во Делчево

Како што веќе соопштивме овој викенд во Делчево се одиграа возбудливи натпревари кои може да ги погледнете на видеата во продолжение.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*