Видео: Завршен прес на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Делчево

Општинскиот комитет на ВМРО -ДПМНЕ Делчево денес го одржа последниот прес пред претстојните Претседателски избори. Еве го обраќањето на претседателот на ВМРО ДПМНЕ Делчево, Горанчо Тодоровски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*