Видео: Завршна прес конференција на Општинската организација на СДСМ Делчево

Општинската организација на СДСМ Делчево денес го одржа последниот прес пред претстојните Претседателски избори. Еве го обраќањето на претседателот на СДСМ Делчево, Влатко Величковски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*