Изработка на знамиња по ваша желба за секакви пригоди!

Отсега и во Делчево, печатење знамиња по нарачана димензија. Без оглед дали се работи за знаме со логото на вашата компанија, вашиот омилен фудбалски тим, омилената рок група или официјалното знаме на некоја држава, изберете димензија за да го добиете посакуваното. Сите знамиња се изработени од најдолготрајните материјали кои гарантираат долговечност и стабилност. Отпечатените знамиња по нарачка може да се постават во внатрешни и надворешни површини.

Димензии кои стојат на располагање се следните: 40 х 80cm , 70 x 140cm , 100 x 200cm. За нарачка и подетални информации на следниот телефонски број: 071/ 802-031

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*