За Велигден уште еден Samsung S9 ,,изгребан” во Делчево

На среќата на делчевци им нема крај. Најголемиот христијански празник Велигден и донесе среќа на нашата сограѓанка Невенка Трајановска која изгреба ,,ганц” нов телефон Samsung S9.

Со здравје да си го користи!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*