Видео: Завршен прес на Општинскиот комитет на ВМРО -ДПМНЕ – Делчево

Пред претстојниот изборен молк денес со завршна прес конференција излегоа и од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Делчево.

Во продолжение видео од завршното обраќање од претседателот на Општинскиот комитет на ВМРО – ДПМНЕ, Горанчо Тодоровски.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*