Видео: Завршно обраќање на Општинската организација на СДСМ

Вечерва на полноќ започнува изборниот молк за вториот круг од Претседателските избори.

По тој повод завршна прес-конференција одржа, Влатко Величковски, претседател на Општинската организација на СДСМ, Делчево.

Еве го неговото завршно обраќање до граѓаните.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*