Видео: Пензионерите се подготвуваат за Регионалните спортски игри

Делчевските пензионери активно се подготвуваат за учество на Регионалните спортски игри. Најсилниот адут им е влечењето јаже но и многу други дисциплини во кои настапуваат и се меѓу наградените со голем број освоени медали.

Денес присуствувавме на мал дел од тренингот на пезнзионерите кои ќе настапат во оваа дисциплина, а поразговаравме со Киро Даневски кој не информираше нешто повеќе за претстојниот натпревар.

Делчевските пензионери се подготуваат за регионалните пензионерски игри

Делчевските пензионери се подготуваат за регионалните пензионерски игри

Posted by delcevo365.mk on Saturday, May 4, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*