Влатко Лозановски вечерва во Club RIVER! Не пропуштајте!!!

Само за ваше супер расположение, најдобриот вокал и изведувач на нашите простори Влатко Лозановски – Лозано вечерва 4 мај 2019 во Club RIVER 

Не пропуштајте !!

Влез: 150 ден.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*