ПОРТОКАЛЧЕТО – Прва Био-авто перална во Делчево

Започна со работа првата Био-авто перална во Делчево – “Портокалчето”.

За тебе и твојот автомобил Био-автоперална “Портокалчето” која работи на принципот “самоуслужување” располага со следните програми:
🚗
▫️вода под висок притисок
🚗
▫️нанесување на безконтактен препарат
🚗
▫️ нанесување восок
🚗
▫️2:00 минути 30 денари

И не само тоа!!!

Автоперална „Портокалчето” располагаа со кафемат, разновидни сокови, енергетски пијалoци и секогаш Ладно Пиво.

Кај нас ќе ги најдете и сите видови на синтетички крпи, приврзоци, знамиња, навигации и капсули кои се раствораат во 4 литри вода летна течност за чистење.

Повелете и почувствувајте го новото искуство за прв пат во Делчево.

,,Портокалчето” се наоѓа на лесно достапна локација спроти Оникс-Вал кај т.н. сточен пазар во Делчево.

#Портокалчето #Делчево

ПОРТОКАЛЧЕТО – Прва Био-авто перална во Делчево

ПОРТОКАЛЧЕТО – Прва Био-авто перална во Делчево

Posted by delcevo365.mk on Friday, May 31, 2019

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*