Гласањето во М.Каменица се одвива без пролблеми

До 15 чадот во М.Каменица гласале 2698 од вкупно 6619 граѓани евидентирани во избирачкиот список.

-Во проценти тоа е 40,76 од вкупниот број гласачи. Гласањето се одвива без никакви проблеми, информираше претседателката на ОИК, Сања Митревска.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*