ФОТО: Резултати од вториот круг од Претседателските избори во Делчево, Берово, М.Каменица и Пехчево

На фотографијата подолу сликовито и низ бројки добиени од податоците на Државната изборна комисија е претставено како помина вториот круг од претседателските избори во четирите општини на крајниот Исток.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*