Видео: Прес на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ

По завршувањето на вториот круг од Претседателските избори, Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ одржа прес-конференција.

Еве меѓу другото што кажа претседателот на ОК ВМРО-ДПМНЕ, Горанчо Тодоровски.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*