На 24 мај „Спорт Рели“ до Царев Врв

За сите љубители на автомото спорт, еколошкото друштво „Здравец“ од М.Каменица организира „Спорт Рели“ до Царев Врв на 2085 метри на Осоговските планини.

Еве ја комплетната агенда за настанот за кој организаторот се надева и годинава да го побуди интересот на љубителите на авто-мото спортот како од Македонија така и од поширокиот регион.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*