Видео: Кадетите на РК „Делчево“ утре против лидерот РК „Прилеп“

Утре, недела 12 мај, кадетите на РК Делчево се среќаваат со екипата која е лидер на табелата РК „Прилеп“. Мирче Ѓорѓиев очекува добар ракомет и добар резултат од утрешниот дуел.

Еве ја неговата изјава

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*