Видео: Караванот на Лотарија на Македонија во мисија на среќата во Делчево

Караванот на Лотарија на Македонија денес во Делчево донесе среќа на неколку играчи кои купија некој од среќните лозови, а ги одиграа и среќните броеви за следното извлекување на Лото.

Како протече денешниот настан во организација на Лотарија Македонија погледнете во видеото во продолжение.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*