Караванот на Лотарија на Македонија пристигна во Делчево

Караванот на Лотарија на Македонија пристигна во Делчево и веќе го постави својот штанд во близина во паркот пред Валиум кафе каде денес ќе следуваат многу изненадувања за присутните.

Повелете на добра забава со многу награди, при што ќе имате екслкузивна можност да извлечете некоја од наградите заедно со водителката на Лото, Маријана Станојковска.

Програмата започнува од 10 часот.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*