Летување во Неи Пори по екстра поволни услови

Летувајте ова лето во Неи Пори Грција по екстра поволни услови.

Понудата важи за 6 полни пансиони+ превоз

Период на тргнување од 24- 30 јуни 2019 и од 30 јуни до 6 јули 2019

Плаќање на 2 рати. Подетални информации инбокс или на тел.

071-292-842 Катерина; 078-438-457 Теона

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*