Центар за странски јазици „ИНТЕЛЕКТ“ Делчево

Центарот за странски јазици „Интелект“ од Делчево Ве известува дека одржува курсеви по шест странски јазици: англиски, германски, италијански, шпански, француски и руски јазик по најповолни цени и најсоодветни услови за настава во градот.
Уписите за 2019 / 2020 година се во тек, а наставата започнува од 02. Септември (Понеделник) 2019 година и трае до 29 Мај (Петок) 2020 година. На крајот од курсот се стекнувате со уникатна диплома од центарот за поминат соодветен степен и стекнато познавање на претходно одбраниот јазик.
Сите курсеви за сите јазици се одржуваат двапати неделно во времетраење од 75 минути, освен за предшколска возраст каде што е еднаш неделно по 55 минути и за 1, 2 и 3-то одделение каде што е двапати неделно по 55 минути.
Наставата ќе ја водат висококвалификувани стручни кадри, а ќе се одвива во современо опремена училница во центарот на градот Делчево во зелената зграда веднаш до поштата на вториот кат.
Цените се повеќе од поволни. Доколку го исплатите целиот износ на курсот до 15 Септември добивате гратис еден месец, а доколку се вклучат двајца или повеќе членови од едно семејство добивате 10 % попуст на севкупната сума.
 
Ценовник за месечна рата:
Предшколска возраст (4 и 5 годишни)………… 400 МКД
1, 2 и 3-то одделение…………………………………… 500 МКД
4, 5 и 6-то одделение…………………………………… 700 МКД
7, 8 и 9-то одделение…………………………………… 800 МКД
1 и 2-па година средно………………………………… 900 МКД
3 и 4-та година средно……………………………….. 1000 МКД
Возрасни……………………………………………………. 1000 МКД

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*