Sax Acoustics Band овој петок во SKY Cafe!

Продолжуваат мајските забави во вашето омилено SKY Cafe! 

Овој петок за ваше добро расположение ќе се погрижат SAX ACOUSTICS BAND!

Супер музика и многу изненадувања, овој петок, 17 мај 2019 во SKY Cafe!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*