Видео: Натпреварите на ООУ „Св.Климент Охридски“ на Државното првенство во ракомет

Како што веќе информиравме, екипата на Општинското основно училиште „Св.Климент Охридски“ го освои сребрениот медал на Државното првенство чиј домаќин на завршниот турнир беше токму делечвската деветолетка.

Нашите ракометарки одиграа два возбудливи натпревари со екипите на деветолетките „Кочо Рацин“ од Прилеп и „Стив Наумов“ од Гази Баба. Во продолжение погледнете ги двата натпревари на нашите девојки заедно со отворањето на турнирот и доделувањето на наградите на победниците.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*