Со Еуро-Тим и Еуро-Маркет до целосно реновиран дом со кој ќе се гордеете

Ви треба реновирање во домот, а не знаете од каде да почнете!

Не грижете се, од Еуро-Тим го имаат решението!

Вистинските професионалци од Еуро-Тим вршат комплетно реновирање на вашите купатила и кујни со најдобрите материјали и професионална изведба во бараниот рок.

Плочки, ентериер – реновирање и уредување
Санитарија, бањи – опрема и опремување
Џакузи – проектирање и изведба
 

И не само тоа, Еуро-Тим се грижи и за сите важи други потреби во домот!

Во Продавница Еуро-Маркет и Салонот за керамика и санитарија „нема што нема“, од железарија до сите производи за поправки за целосно реновиран или нов дом.

Продажба на водоводна опрема и материјали
Електроинсталации
Бои и лакови – трговија
Подови, ламинати
Градежни алати и опрема
Термофасади – продажба и изведба
Парно греење
Градежни материјали, бетон – продизводство и трговија
Лепила – производство и трговија
Хидроизолација – градежни материјали за хидроизолација
Железарија
Претставништва на странски фирми

Со еден збор, сè што ви треба за вашиот дом, ќе го најдете токму во Продавницата и Салон за санитарија и керамика – Еуро Маркет.

Локација на влезот во Таушанско Маало

Побарајте ги на телефон 033-413-222 или посетете ја нивната фан-страница https://www.facebook.com/EuroTim.Delcevo/

Со Еуро-Тим и Еуро-Маркет до целосно реновиран дом со кој ќе се гордеете

Со Еуро-Тим и Еуро-Маркет до целосно реновиран дом со кој ќе се гордеете

Posted by delcevo365.mk on Monday, 8 June 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*