Во среда и четврток подигање на стартните броеви за учество на 4-тата улична трка

Организаторите на трката која на 24 мај со почеток во 9 часот ќе се одржи во Делчево ги известуваат сите пријавени кои електронски аплицираа за учество на трката дека во среда и четврток (22 и 23 мај 2019г.) во дворот на деветолетката Ванчо Прке од 16 до 19 часот ќе можат да ги подигнат своите стартните броеви.

Учеството за ученици е 50 ден, а за возрасни над 18 год. е 100 ден.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*