Видео: Свечена академија по повод патронот на ООУ „Ванчо Прке“!

Вечерва се одржа Свечената академија како дел од чествувањето на патронот на училиштето „Ванчо Прке“ на кој со најразлични кореографии, песни и ора се претставија ученици од различните одделенија под менторство на нивните наставници.

Целиот настан во продолжение

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*