Видео: Се е подготвено за 4-тата улична трка која во петок ќе се одржи во Делчево

Сите кои електронски се пријавија за учество на уличната трка која на 24 мај по повод патронот на градот по 4-ти пат ќе се одржи во Делчево, денес и утре во кругот на спортските терени при ООУ „Ванчо Прке“ можат да ги подигнат своите стартни броеви со кои ќе учествуваат на една од трките.

Во продолжение изјава на организаторот со сите детали кои се важни за годинешното издание на 4-тата улична трка во Делчево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*