Видео: Размена на искуства помеѓу средношколци од Делчево и Скопје

Како дел од ЕУ караванот денес ученици од СЕПУГС „Васил Антевски – Дрен“ беа во посета на СОУ „Методи Митевски – Брицо во Делчево.
 
Покрај заедничкиот дебатен час со амбасадорот на Холандија, Ваутер Пломпт, учениците имаа можност да се запознаат со работата на училиште од овој дел на Македонија кое според учениците од Скопје им оставило доста добар впечеток.
 
Скопјани го посетија делчевскиот музеј, градот Делчево при што беа импресионирани од неговата убавина.
 
Изјавите во продолжение:

Размена на искуства помеѓу учениците од СЕУ „Васил Антевски – Дрен“ и СОУ „Методи Митевски – Брицо“

Размена на искуства помеѓу учениците од СЕУ „Васил Антевски – Дрен“ и СОУ „Методи Митевски – Брицо“

Posted by delcevo365.mk on Thursday, May 23, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*